Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Onderzoek wijst uit: mensen die vaak knoeien zijn intelligenter!

knoeien

Er is minstens één vriend of vriendin in een vriendengroep die mega onhandig is. Struikelen ze niet over hun eigen voeten, dan laten ze wat te eten knoeien op hun schone witte t-shirt. Wat een ellende. Gelukkig kun je deze vriend(in) nu gaan bewonderen, want het schijnt dat knoeiende mensen dus veel intelligenter zijn. 

knoeien

Knoeien

Je zou het eigenlijk niet zeggen: die vriend(in) die maar blijft knoeien… wat mist er in zijn of haar hoofd dat dit constant gebeurt?! Nu bewijst onderzoek het tegenovergestelde: knoeiende mensen zijn gewoon bereslim. Dat begint eigenlijk al vanaf dat ze heel jong zijn.

Opvoeding

Mensen die nu veel knoeien hebben een vrijere opvoeding gehad met betrekking tot eten. Waar niet-morsende mensen heel netjes een lepel eten naar binnenkreeg, konden de knoeiende kinderen een stuk beter experimenteren. Dan zit je dus letterlijk met spinazie in je haar en appelmoes om je mond, maar daar pluk je al volwassenen dus de vruchten van.

Voordelen

Er zijn ook heel veel voordelen als knoeier: je hebt minder kans op overgewicht, omdat je beter kunt voelen wanneer je vol zit of niet. Ook eet je gevarieerder eetpatroon dan mensen die niet morsen. En ook een goeie: heb je er ooit over nagedacht waarom mensen knoeien? Vaak omdat ze aan het praten of lachen zijn. Knoeiers zijn dus ook nog eens hartstikke sociaal! Tot slot zijn knoeiers over het algemeen avontuurlijker. De reden hiervoor is dat ze heel jong begonnen met het leren vasthouden van een mes en vork, waardoor hun motoriek al vroeg op gang kwam. 

knoeien

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like