Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Onderzoek: Je beste bingewatch buddy is je huisdier

Wat is er irritanter dan een serie volgen met iemand die één keer per week tijd heeft of altijd op alles commentaar heeft? Niks. Gelukkig hoef je het vervolg je favo serie niet meer te bingewatchen met je partner of beste vriend(in), want je huisdier schijnt je beste bingewatch buddy ooit te zijn!

bingewatch buddy

Bingewatchen

Heb jij een huisdier en houd je van series kijken? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt deze twee dingen namelijk perfect met elkaar combineren. Een onderzoek van Netflix wijst namelijk uit dat het kijken van series met je huisdier helemaal top is. Uit het onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de Netflix-gebruikers zijn huisdier de allerbeste bingepartner is. Meer dan logisch natuurlijk.

Huisdier

Je huisdier is en blijft het meest loyale onderdeel van je leven, zo ook dus tijdens het kijken van je favoriete serie. Opzich ook niet heel vreemd. Je hond of kat zal geen spoilers geven en al helemaal geen domme opmerkingen maken over je lievelingspersonage. Bekijk de belangrijkste uitkomsten van het onderzoek hieronder:

bingewatch buddy

Bron: Upcoming
Beeld: Unsplash

You May Also Like