Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Onderzoek: hoe groter zijn neus, hoe langer hij beneden is

Beeld: Pexels

Elke man is bijzonder, maar vandaag is het tijd om te kijken naar de mannen die meer zuurstof kunnen inademen dan de rest, ja, de mannen met een ‘grote’ neus. We hebben voornamelijk goed nieuws. Uit onderzoek van Kyoto Prefectural University of Medicine blijkt namelijk hoe groter zijn neus, hoe langer hij beneden is, als je weet wat we bedoelen. We denken het wel.

Het onderzoek

Volgens het onderzoek heeft het gemiddeld aantal mannen met een grote neus een lengte van 5,3 inch, terwijl de mannen met een kleine neus het moeten doen met een lengte van 4,1 inch (in slappe staat). Dit onderzoek werd onder  126 lijken van mannen, binnen drie dagen na hun dood gehouden. Jap, je leest dat goed, maar goed, het is uiteraard voor een goede doel. Er werd verder rekening gehouden met lengte, gewicht en omtrek van de mannelijk gelachtsdeel. Het onderzoek werd gepubliceerd in Basic and Clinical Andrology.

conclusie

Je vraagt je zeker nog steeds af, maar waarom overleden mannen, dit komt omdat ze hun potlood zo ver als ze willen kunnen trekken. De conclusie die werdt getrokken over de neus was volgens de onderzoekers: “Het feit dat de neusmaat gerelateerd is aan ‘uitgerekte penislengte’ geeft aan dat de lengte van de penis mogelijk niet wordt bepaald door leeftijd, lengte of lichaamsgewicht. Dit is al bepaald voor de geboorte” heel opvallend dus.

Bron: Manly

Beeld: Pexels

You May Also Like