Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Onderzoek bevestigt dat mannen met snelle auto’s een kleine aubergine hebben

Beeld: Pexels

Super snelle auto’s en het mannelijk geslachtsdeel: “wat hebben die nou met elkaar te maken?”, vraag je je af. Hoewel het een beetje als onzin klinkt, zeggen wetenschappers dat ze daadwerkelijk wat te zeggen hebben over elkaar. Mannen met snelle auto’s blijken namelijk een kleine aubergine te hebben.

Onderzoek

Tijdens het onderzoek kregen 200 mannen van 18 tot 74 jaar ‘valse verklaringen’ te horen over de gemiddelde lengte van hun geslachtsdeel. Hierna kregen ze foto’s van sportwagens zien en werd de vraag gesteld hoe graag ze de auto’s wilden kopen. Een van de verklaringen stelde ten onrechte dat de gemiddelde penis maat 17 cm was, terwijl de werkelijke gemiddelde maat 12 cm was. Deelnemers kregen te horen dat de uitspraken feiten waren, en de test was bedoeld om te onderzoeken “hoe mensen zich feiten herinneren terwijl ze voor producten winkelen”.

snelle auto's
Beeld: Pexels

Resultaat

Uit het onderzoek bleek dat sportwagens populairder waren bij jonge mannen boven de 30 die dachten dat ze een kleiner dan gemiddelde penis hebben. Degenen die vonden dat ze grotere penissen hadden, toonden minder interesse in luxe auto’s naarmate ze ouder werden. Maar jonge volwassenen blijven ze bewonderen, ongeacht hun leeftijd, wat suggereert dat het iets te maken heeft met hun gevoel van eigenwaarde. De bevindingen van het onderzoek doen denken aan klimaat activiste Greta Thunberg, die onlangs de beruchte influencer Andrew Tate (die nu in een cel in Roemenië vastzit en word beschuldigd van verkrachting en mensenhandel) op zijn plaats zette. Ze zei dat Tate een “kleine mannelijkheid” had nadat hij opschepte over zijn 33 sportwagens.

snelle auto's
Beeld: Pexels

Compensatie

Volgens de deskundigen proberen mannen met kleine plezier stokjes “hun benadeelde primaire seksuele kenmerk te compenseren”. Ze voegden eraan toe: “Misschien is er gewoon iets specifieks dat auto’s en penissen verbindt in de mannelijke psyche.” De onderzoekers voegden er ook aan toe dat de vraag naar sportauto’s kan worden “gemotiveerd door gevoelens van genitale ontoereikendheid”, maar de “luxe auto-industrie wellicht niet bereid is dit verband te erkennen”.

Check ook: Andrew Tate verliest groot deel van autocollectie na Greta Thunberg-ruzie

Bron: clint.be

Beeld: Pexels

You May Also Like