Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Onder deze ‘erbarmelijke omstandigheden’ kickt Lil Kleine af in Thailand

lil kleine thailand

Het leven van Lil Kleine is geen pretje. De Amsterdamse rapper moet zijn dagen zien door te komen met feesten op stranden van Dubai en Ibiza. Bovendien raakte Lil Kleine onlangs (natuurlijk geheel onterecht) in opspraak voor het mishandelen van de moeder van zijn kind en verloofde Jamie Vaes, en zit hij nu in een afkickkliniek in Thailand. Onder erbarmelijke omstandigheden natuurlijk.

Drank & drugs

Nadat de beelden verschenen waarop te zien was hoe Jorik Scholten, zoals hij eigenlijk heet, Jaimie met haar hoofd tussen de deur van zijn auto klemde, verdween hij enige tijd achter de tralies. Uiteraard was het allemaal niet zijn fout, maar ligt het allemaal aan zijn drank en drugs-verslaving (je zou er een nummertje over kunnen maken. Zodra hij (lachend) weer op vrije voeten kwam, pakte hij zijn koffers en vloog hij naar Thailand. Gelukkig maakte hij daar snel een excuses-video, en is alles hem natuurlijk vergeven.

Hel op aarde

Daar werkt hij momenteel aan zichzelf, op het eiland Phuket. Hij bevindt zich daar in ‘The Puket Addiction Recovery Cliniceen’, een soort hel op aarde, waar hij onder onmenselijke omstandigheden zijn verslavingen moet zien te overwinnen. Goedkoop is dit niet. De speciale behandelmethode voor ‘young adults’ van 56 dagen kost minimaal 18.000 euro. Gelukkig is dit inclusief wekelijkse excursies en is hij op de zondagen vrij. Kan hij toch nog één dagje per week feesten.

Check hier onder wat voor erbarmelijke omstandigheden Lil Kleine van zijn verslavingen probeert af te komen:

Facebook Phuket Addiction Recovery Cliniceen
Facebook Phuket Addiction Recovery Cliniceen
Facebook Phuket Addiction Recovery Cliniceen
Lil Kleine thailand
Facebook Phuket Addiction Recovery Cliniceen
Lil Kleine thailand
Facebook Phuket Addiction Recovery Cliniceen

Bron: Ditjesendatjes
Beeld: Facebook Phuket Addiction Recovery Cliniceen, Pexels Cameron Casey, Instagram Lil Kleine

You May Also Like