Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Onbekende bestemming in Italië ‘Malediven van Europa’ kost je slechts €61!

malediven in europa

Als je hoopt op vakantie te kunnen gaan, maar je zit wat krap, dan hebben we misschien dé plek voor jou. Een relatief onbekende onbekende Italiaanse bestemming die bekend staat als de ‘Malediven van Europa’ is nu te bezoeken voor slechts € 61 – dat is het equivalent van een avondje naar de kroeg.

Malediven van Europa

Beter dan de meeste pakketreizen

Toegegeven, je zult ook accommodatie en biergeld nodig hebben, maar aangezien hotels beginnen vanaf € 63 per nacht of je een strandhuis kunt huren met een groep vrienden, is dat nog steeds beter dan de meeste pakketreizen. Bovendien heeft het strand niet voor niets de bijnaam verdiend – bezoekers hebben lovende recensies gedeeld over het witte zand, de kristalheldere zee en het warme, zonnige weer.

Malediven van Europa

Vergelijkbare ervaring

Hoewel de Malediven onmiskenbaar adembenemend zijn, ken je er rekening mee houden minstens een paar duizend euro kwijt te zijn voor een kort bezoek. Maar bij de ‘Malediven van Europa’, de Maldive del Salento Pescoluse bij Palombara, Italië, krijg je een vergelijkbare ervaring, maar voor een fractie van de prijs. Op dit moment kosten Transavia-vluchten van Eindhoven naar Brindisi – de dichtstbijzijnde luchthaven – en terug naar Eindhoven slechts €61, wanneer je op 17 april vertrekt en 24 april weer terugvliegt. Hoewel dit gedurende het jaar varieert, kun je gemakkelijk een koopje doen als je vooruit plant. Check hiervoor snel de site van Skyscanner.

Er is genoeg te doen

Er is genoeg te doen als je er eenmaal bent. Naast chillen op het strand, zijn er boottochten beschikbaar om te snorkelen of duiken, en er zijn tal van bars om ’s avonds van te genieten. En je hoeft niet alleen bij de Maldive del Salento te blijven, gasten kunnen ook nabijgelegen kustplaatsen verkennen, waaronder Otranto en Santa Maria de Leuca. Dus daar heb je het – prachtige stranden, warm weer en een geweldige sfeer. Niet slecht he?!

Check ook: Grieks resort heeft ongelooflijke waterbungalows, veel goedkoper dan Malediven (sgxl.nl)

Bron: LADbible

Beeld: Pexels

You May Also Like