Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

OMG, Suzan & Freek vragen per optreden 4x een gemiddeld maandsalaris

Suzan & Freek

Suzan & Freek zijn een succesvol muzikaal duo. Ze begonnen hun carrière met het plaatsen van covers op Facebook onder de naam ‘De Minuut’. En dat ze succesvol zijn blijkt wel uit het bedrag dat ze vragen per optreden. Het duo verdient voor 1 optreden wat een gemiddelde Nederlander in 4 maanden verdiend.

Suzan Stortelder en Freek Rikkerink

Suzan Stortelder en Freek Rikkerink zijn een koppel en een zangduo. Ze leren elkaar kennen bij muziekles op de middelbare school waarbij de liefde voor muziek overslaat naar liefde voor elkaar. Suzan zingt en speelt piano, Freek speelt de gitaar en zingt daarbij. Ze zijn geboren in de achterhoek, Suzan in Zieuwent en Freek in Harreveld.

De eerste stappen in hun carrière

Het duo begint met het maken van covers op Facebook onder de naam ‘De minuut’. In 2016 gaat hun cover ‘Don’t let me down’ van The Chainsmokers door het dak omdat het zelfs wordt gedeeld door The Chainsmokers zelf. Ze zeggen “Wow, this made us tear up!”. Het wordt wereldwijd bekeken en schiet over de miljoen views heen. In oktober 2018 brengen ze hun eerste EP ‘Glass house sessions’ uit met daarop vijf covers.

Zóveel kost een half uur

En dat ze succesvol zijn blijk wel uit het bedrag dat ze vragen per optreden. Volgens Artist Bookings kost het 13.500 euro om Suzan & Freek te boeken. En dat betaal je voor een optreden van 30 minuten…

Bron: Ditjes en Datjes
Beeld: Instagram

You May Also Like