Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Oma pakt hardrijders in haar straat op briljante wijze aan

hardrijders
Beeld: YouTube

In de huidige samenleving hebben we vaak haast. Er is stress op het werk, een lange rij in de winkel en haast om naar huis te gaan en het avondeten te maken. Voor je het weet is de dag voorbij. Geen tijd hebben om te ademen of te ontspannen kan vervelende gevolgen hebben. Zoals mensen die veel te hard rijden op de weg, bijvoorbeeld.

hardrijders

De politie kan niet altijd overal zijn

Uiteraard doet de politie er alles aan om ervoor te zorgen dat burgers correct op de weg rijden. Toch rijden veel te veel Amerikanen veel te snel; wat helaas een belangrijke reden is waarom er in het land veel ongelukken gebeuren met auto’s. Jammer genoeg kan de politie niet constant alle wegen in het land onder controle hebben, dus ook wij moeten ons steentje bijdragen. Een 67-jarige vrouw genaamd Jean Brooks was bijvoorbeeld moe van het te snel passeren van automobilisten voor haar huis, dus besloot ze er iets aan te doen.

Föhn als snelheidscamera

Elke dag begon ze een tijdje buiten op haar perceel te staan, pal naast de weg, met haar föhn op de passerende auto’s gericht alsof het een snelheidscamera was die ze vasthield. Natuurlijk lijken de twee apparaten behoorlijk op elkaar, dus sommige voorbijgangers moeten gedacht hebben dat ze een snelheidscamera vasthield. Sindsdien hebben haar buren volgens Caters Clips getuigd dat er een duidelijke verbetering op hun weg is. Steeds meer automobilisten houden zich nu aan de snelheidslimiet, vooral de jongeren die vroeger met volle snelheid op hun fiets passeerden.

hardrijders

Meer dan 500.000 mensen hebben deze slimme oma geprezen. Hoewel het een relatief eenvoudige oplossing van Jean is, moet ik zeggen dat het geniaal is. Het bleek bovendien succesvol!

Bron: thelaughclub
Beeld: YouTube

You May Also Like