Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Oma en jongen die elkaar ontmoetten door verkeerd smsje herenigen voor 7e Thanksgiving

Thanksgiving

Een van de beste ‘feel good’-verhalen van de afgelopen jaren is toch wel die van een oma die elkaar ontmoetten na een verkeerd verstuurd smsje. Op 22 november deelde Hinton een foto op Instagram waarop hij naast Dench stond buiten restaurant The Cheesecake Factory, waaruit bleek dat de twee hun gezonde traditie voortzetten…

Uitnodiging voor Thanksgiving-diner

De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in november 2016, toen Dench haar 24-jarige kleinzoon een sms stuurde om hem uit te nodigen voor het Thanksgiving-diner. Maar zonder dat ze het wist, had haar kleinzoon zijn telefoonnummer veranderd en in plaats daarvan kreeg Hinton, toen 17, haar bericht. Na wat aanvankelijke verwarring, stuurden de vreemden selfies naar elkaar die de verwisseling bevestigden. Maar toen Hinton vroeg of hij nog steeds kon komen eten, sms’te Dench, nu 65, terug: “Natuurlijk kan dat. Dat is wat oma’s doen… iedereen te eten geven.”

Onwaarschijnlijke vriendschap

De twee vormden uiteindelijk een onwaarschijnlijke vriendschap en hun verhaal, toen ze online werden gedeeld, werd al snel een viraal verhaal. De twee verschenen ook in een opgenomen segment op de TODAY-show, woensdag, waar ze allebei de impact bespraken die hun band op hun leven heeft gehad.  De twee praten ook niet alleen op Thanksgiving. Ze hebben het hele jaar door constant contact, etentjes en bijpraten aan de telefoon. Hinton nam Dench mee om haar eerste tatoeage te krijgen, en was daar met zijn vriendin Mikaela toen Dench’s echtgenoot Lonnie in april 2020 stierf na een gevecht met COVID-19.

Volgend jaar ziet Thanksgiving er een beetje anders uit

Volgend jaar ziet Thanksgiving er een beetje anders uit, omdat Dench met pensioen gaat en van plan is een paar uur verderop te verhuizen. Maar Hinton benadrukte dat hij van plan is de rit te maken om weer bij haar te zijn. Er is een Netflix-film in ontwikkeling over hun vriendschap, hoewel Dench VANDAAG vertelde dat ze “er niet over mogen praten”.

Bron & beeld: 9GAG

You May Also Like