Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Oma (64) die jongemannen in vervoering brengt, deelt geheim van haar gespierde lichaam

gespierde oma
Beeld: Instagram

Een gespierde oma heeft bewezen dat het nooit te laat is om je droomlichaam te krijgen. Lesley Maxwell, 64, heeft meer dan 30 bodybuilding titels en fitness kronen in de wacht gesleept sinds ze op haar 40ste begon. 

gespierde oma
Beeld: Instagram

Zo doet ze het

Fans zijn vaak enthousiast over haar posts waarin ze haar workouts en prachtige lichaam deelt met 127.000 Instagram-volgers. Ze schreef: “Ik hou ervan om mijn klanten te helpen hun fitness- en lichaamsdoelen te bereiken. We kunnen onze lichaamsvorm en gezondheid veranderen door efficiënt te trainen en te eten.” Lesley zei dat ze haar “kostbare energie” besteedt aan gewichtstraining waar ze een sterk frame opbouwt en magere spieren vergroot. Ze voegde eraan toe: “Ik hou van grote samengestelde bewegingen en train mijn benen meer dan de meeste mensen. Ik hou ervan hoe het me laat voelen, plus de smaak natuurlijk. Als je een trainingsprogramma wilt, laat het me weten.”

gespierde oma
Beeld: Instagram

Social media

Op de foto droeg Lesley haar blonde lokken in een rommelig knotje terwijl haar gescheurde aderlijke biceps centraal stonden. Ook haar keiharde buikspieren waren te zien op de foto die in de sportschool werd genomen, waar ze een paar handschoenen droeg. Lesley laat graag haar geweldige lichaam zien en haar fans konden haar nieuwste foto al snel waarderen. Het leverde honderden likes en reacties op binnen een dag. Een van hen schreef: “Sexy en krachtig”. Een ander schreef: “Je ziet er zoals altijd prachtig uit in die mooie sportkleding. En die mooie glimlach is een bonus.” Een derde schreef: “Je glimlach en ogen zijn al het geld.” De hete oma begon haar fitness reis eind 40 en heeft sindsdien een mega fitness imperium opgebouwd.

Beeld: Instagram

Check ook: Oma’s hebben de grootste lol met filter

Bron: dailystar.co.uk

Beeld: Instagram

You May Also Like