Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Verwarde Gaby Blaaser vergeet wat kledingstukken aan te trekken

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser is zeker geen onbekende, onder meer vanwege haar rol in de serie Spangas, haar deelname aan The Bachelorette en niet in de laatste plaats vanwege haar Instagram-account met bijna 400.000 volgers. Dit heeft er waarschijnlijk weer mee te maken dat ze op haar foto’s regelmatig vergeet een aantal kledingstukken aan te trekken, zoals nu ook weer het geval is.

Gaby Blaaser

Duizendpoot

Gaby Blaaser lijkt wel een duizendpoot, omdat ze zoveel heeft gedaan en bereikt in haar leven. Zo was ze te zien als Jolé van Haagendoorn in de jeugdsoap SpangaS. Ze speelde Manon in de soapserie Onderweg naar Morgen. In 2013 was Blaaser kandidaat in het ijsdansprogramma Sterren dansen op het ijs bij SBS6. Hier schaatste ze samen met haar danspartner Benoit Richaud. Ze eindigden op de vierde plaats. Ook was ze te zien in de RTL-soap Goede tijden, slechte tijden als Sacha Kramer. In 2020 was Blaaser te zien als The Bachellorette in het gelijknamige programma op Videoland en vorig jaar was ze ook kandidaat bij Ik weet er alles van! VIPS.

Haar Instagram

Blaaser heeft al 396,00 fans op Instagram en dit blijft maar groeien. Opvallend is dat Blaaser de laatste tijd steeds meer foto’s van zichzelf plaatst zonder broek aan. Kortgeleden plaatste ze een foto op Instagram waarop ze in de keuken staat zonder broek aan. Maar het is nu allemaal duidelijk wat Gaby Blaaser ons wil vertellen. Heeft ze een nieuwe tatoeage?

Check de foto en meer van Gaby Blaaser waarbij ze wat kledingstukken was vergeten hier:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply