Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Oei: Heineken maakt bier flink stuk duurder!

Heineken duurder

Voor de bierliefhebbers is het een flinke domper: Heineken verhoogt de prijs van hun bier met een paar procent. Dat betekent dat als je het al niet heel breed hebt, dat nu ook waarschijnlijk de goude rakkers van je worden afgepakt.

Bier

Afgelopen zomer konden we bier sowieso al minder goedkoop inslaan, omdat supermarkten door een nieuwe wet niet meer bier mogen verkopen in aanbiedingen. De aanbieding 1 + 1 gratis zul je niet meer in de schappen zien staan, helaas! Nu wordt het dus nog een beetje duurder, aangezien Heineken hun bier al in prijs verhoogt.

Heineken

Heineken kwam 16 februari met een rapport naar buiten. Daar stond in dat het merk het bier met 10 procent in prijs gaat verhogen. We hopen dat het alleen bij Heineken blijft en dat er niet meer merken het voorbeeld gaan volgen. Toch zit die kans er wel in. Heineken heeft namelijk moeite met de extra kosten die ook op hun dak komen: de grondstofkosten, energie en het vervoer wordt duurder. In principe kunnen ze ook niet anders dan de prijzen verhogen willen ze niet failliet gaan. Een flinke domper voor Heineken, maar uiteraard ook voor de bierliefhebbers onder ons. Niks aan te doen helaas.

Duurder

Een kratje bier van Heineken kost nu zo’n 17,69 euro, maar daar kun je dus binnenkort 10 procent bij optellen. Nog snel halen nu het kan!

Heineken duurder

You May Also Like