Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Nudistenrestaurant sluit omdat niemand in z’n nakie wil eten

Nudistenrestaurant

In je blootje uit eten gaan? Bij restaurant O’naturel in Parijs was het mogelijk om naakt te dineren. Maar het restaurant heeft de handdoek in de ring gegooid. “Het is met grote spijt dat we de definitieve sluiting van het restaurant O’Naturel aankondigen”, schrijven de initiatiefnemers op hun website. 

Naaktrestaurant O’naturel

Bij binnenkomst is er een beschaafde kleedkamer met kluisjes. In die kluisjes laat je niet alleen je kleding achter, maar ook je telefoon, om foto’s te voorkomen. Je krijgt slippers van het huis, maar vrouwen mogen als ze dat willen ook hun hakken aanhouden. Het restaurant serveert de Franse keuken en ze hebben een ruime keuze aan veganistische gerechten. De stoelbekleding wordt na elke gast vervangen.

Voor 49 euro biedt het restaurant een driegangenmenu met bijvoorbeeld kreeft, jakobsschelpen, slakken en spareribs.

Dat is pech, restaurant weg

Naakt dineren, wie wil dat nou niet? Nou, kennelijk een hele bedoel mensen. Het restaurant sloot namelijk belachelijk snel zijn deuren. Tot onze grote spijt zullen we restaurant O’Naturel op zaterdag 16 februari 2019 officieel sluiten,” zeiden Mike en Stéphane Saada, de eigenaren van het restaurant. “We willen iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan dit avontuur door bij O’Naturel te dineren. We zullen ons de mooie tijden, de prachtige mensen die we hebben ontmoet en de klanten die deze bijzondere momenten met ons hebben gedeeld blijven herinneren.”

Bron: FHM
Beeld: Youtube Dish Nation

You May Also Like