Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Nu in HADO Arena Amsterdam: digitale variant trefbal (DE sport van de toekomst)

HADO is DE sport van de toekomst. Wie kent trefbal niet? De regels van HADO zijn net zo simpel. Het enige dat je nodig hebt is een AR headset en je bent klaar om te spelen! HADO is een digitale variant waarbij spelers niet met een bal maar met digitale energieballen werpen.

Unieke ervaring

Stel je een wereld voor waarin je vrij kunt bewegen in een arena terwijl je de magie ervaart van AR. HADO is een unieke, toegankelijke en leuke combinatie van sport en gaming. Het is een intensieve en strategische 3 vs 3 versie van trefbal.

HADO de sport van de toekomst zorgt ervoor dat je calorieën verbrand terwijl je strategisch bezig bent in teamverband. Oftewel, de beste uitdaging van dit moment voor body & mind! Daag jezelf uit en beleef een totaal nieuwe manier van sporten waar ook een hoge fun factor in zit.

Bepaal je skill-set en volg de statistieken van al je gespeelde potjes via de HADO connect-app en verbeter continue je spel!

Beeld: hado-sports

Nederlands kampioenschap, Europees Kampioenschap & Wereld kampioenschap

Er is zelfs in Azië een WK van deze trefbal-game. In Azië kijken er duizenden mensen naar en volgend jaar is er ook een Nederlands kampioenschap. Maar ook elders krijgt HADO steeds meer fans. In dertig landen zijn al HADO-arena’s te vinden. En in Istanbul is vorig jaar een Europees Kampioenschap gehouden.

Boek je HADO game in de eerste HADO Arena van Nederland!

Bron: JFK
Beeld: YouTube HADO & HADO sport

You May Also Like