Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Nostalgie: Francine Oomen gaat nieuw volwassen boek schrijven voor Hoe Overleef Ik?-serie

Francine Oomen Hoe Overleef Ik

Als je nu tussen 19 tot 28 jaar bent, dan heb je vast wel in je jeugd de Hoe Overleef Ik?-boeken van Francine Oomen verslonden. Francine Oomen heeft al in geen jaren meer een nieuw boek hiervoor uitgebracht (sinds 2015), maar binnenkort komt daar verandering in! Speciaal voor iedereen die inmiddels volwassen is geworden en echt een nieuwe handleiding nodig heeft.

Hoe Overleef Ik?

De Hoe Overleef Ik?-boekenserie gaat over Rosa die tiener wordt en allerlei grote fases doorgaat: haar eerste vriendje, naar de middelbare school en de scheiding van haar ouders. Als (eind-)twintiger zijn de boeken allang niet meer relevant, maar denken we waarschijnlijk met een hoop nostalgie terug aan deze boekenreeks.

Francine Oomen

Toen er van de week deze tweet viral ging, ging er een lampje branden bij Francine Oomen: “Francine Oomen moet nieuwe Hoe overleef ik boeken schrijven, want ik weet het allemaal niet meer”. De tweet kreeg tientallen retweets en belandde zo bij Francine: Ik was met andere zaken bezig. Maar nu ben ik een en al aandacht. En ik heb zin om voor jullie generatie te schrijven. Want er speelt een hoop. Daarover wil ik research gaan doen”, reageerde de auteur.

Nieuw boek

Dat betekent dus een heel nieuw boek over alle struggles die twintigers nu ervaren. We gooien alvast wat balletjes op: de huizenmarkt, depressies, studieschulden… Nou ja, misschien kan ze er zelfs drie boeken over schrijven.

@francineoomenhoi @jur @mrhogenboom @_ @Elke @Marleen @user9932911436534 @Emma J @Ammie @blossomvdvlies #hoeoverleefik @_kaishax_ #volwassen #afgestudeerd #ennu? #nextgeneration #survivaltips #thequeen ♬ origineel geluid – Francine

Bron: TikTok Francine Oomen
Beeld: Querido

You May Also Like