Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nog meer foto’s gelekt van Barbie’s ‘Alleen voor Fans’-account

barbie huis van plezier

Nadat eerdere beroepskeuzes van realityster tot ‘gezelschapsvrouw’ op niets uitliepen, heeft Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, nu gekozen voor een nieuwe carrière met het starten van een account op de website die ‘Alleen voor Fans’ is. En uiteraard lekt daar nu volop content van uit.

Wap-avondje

Sinds haar deelname aan Oh Oh Cherso en diverse daaropvolgende realityseries, kwam Barbie eigenlijk vooral nog in het nieuws over foute vriendjes, zelfmoordpogingen, drugsgebruik en meer dubieuze zaken. Eind vorig jaar werd ze nog door de politie ‘bevrijd’ uit een bordeel, waar ze tegen haar zin in werkzaam zou zijn geweest, zo luidde haar eigen verklaring. Vervolgens zou ze in een kliniek zijn opgenomen, en had ze haar leven weer gebeterd. Vorige week verscheen er echter weer een video van een ‘wap-avondje‘ met haar vriend Robbie en werd maar weer eens duidelijk dat sommige dingen nooit veranderen.

Alleen voor Fans-content Barbie

Om haar carrière nieuw leven in te blazen, startten Barbie en haar nieuwste nieuwe vriend Robbie een ‘Alleen voor Fans’-account, waarop er achter een betaalmuur allerlei content te zien is, die niet voor kindertjes onder 18 geschikt is. Uiteraard zijn er altijd wel wat mensen bereid om wat screenshotjes te maken en deze het internet op te slingeren, zodat anderen hun geld er niet meer aan hoeven uit te geven. Mocht je dat al van plan zijn natuurlijk.

Check de gelekte ‘Alleen voor Fans’-content van Barbie hier:

barbie alleen fans
barbie alleen fans
barbie alleen fans

Check ook: Pikante foto gelekt van Barbie’s enorme voorgevel – SGXL.NL

Bron en beeld: Skoften

You May Also Like