Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nikkie Plessen onder vuur om ‘modieuze marteltuigjes’: ‘3 tenen afgestorven’

Beeld: Instagram

Nikkie Plessen is een aantal keren onder vuur komen te liggen omdat ze al eens beschuldigd werd van Photoshop-blunders. Ook dit keer zorgt ze weer voor onrust bij haar volgers. Het gaat dit keer om een foto waarop haar voeten in ‘modieuze marteltuigjes’ zitten, die zelfs pijnlijk zijn om te zien!

Modieuze marteltuigjes

Er wordt verteld dat Nikkie haar selfiecamera vaker ziet dan haar kinderen. En dat is namelijk te zien aan de verschillende outfitjes die zij allemaal op haar Instagram account plaatst. Momenteel heeft ze weer eens onrust veroorzaakt bij haar volgers met haar hakken. Op de foto heeft ze twee ‘modieuze marteltuigjes’ aan haar voeten, die haar tenen helemaal wit laten wegtrekken. Rebecca geeft aan: “Dat je op die hoge hakken kan lopen… Pijn in de tenen…” En ook Linda is helemaal bezorgd: “Je voetjes zien er pijnlijk uit, zo in je schoen gefrot.” Debrah vindt dat het geen schoeisel is om op te lopen: “Staat prachtig maar: auwww, die tenen…” Maar dan heb je weer andere zoals Ene F. Eeetlover heeft er echter helemaal geen moeite met de naaldhakken: “Ze mag met haar naaldhakken bovenop me staan zolang als ze wil” geeft hij aan onder haar post.

“Koude tenen”

De foto is zelfs op Twitter viraal gegaan en de Showbizz commentator Shining Ellen zegt: “Goeie pasvorm, #auw.” Marieke antwoordde daarop met: “Die heeft hele koude tenen aan het einde van de dag 🤔” Verder geeft Ellen aan: “Denk dat er minstens drie tenen zijn afgestorven.” “Als ik moet kiezen ga ik zeker voor de Crocs. Ik houd van hakken, maar dit ziet er niet uit. Ziet er zóóó pijnlijk uit.” Daphne Deckers verteld dat ze om deze reden gestopt is om hakken aan te doen: “Ik kan het nauwelijks opbrengen om ergens hoge hakken voor aan te trekken.” “Waarom moet je als vrouw eigenlijk met een reden op de proppen komen waarom je geen hakken draagt?”

Bron: Mediacourant

Beeld: Instagram Nikkie Plessen