Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Nike dropt in dit jaar de SB Dunk Low ‘Heineken 2.0’

nike heineken

Elke sneakerliefhebber kan binnenkort weer naar zijn dichtstbijzijnde sneaker (web)shop haasten, want Nike lanceert binnenkort de SB Dunk Low Heineken 2.0. Perfect voor iedereen die houdt van een biertje op zijn tijd, dus in principe is -ie geschikt voor elk mens op aarde.

nike Heineken

Nike

In 2003 lanceerde Nike al de allereerste Heineken-sneaker en het heeft dus 20 jaar geduurd voordat het merk een nieuw ontwerp heeft gecreëerd en nu de Heineken 2.0-variant dropt. Het opvallende is dat Nike en Heineken geen verband en samenwerking samen hebben, ook nu niet. Nike heeft het ook nooit toegegeven, maar voor elke oplettende kijker is het heel duidelijk: de kleuren en de welbekende rode ster kan niks anders zijn dan Heineken.

Heineken sneaker

Er is nog geen officiele releasedatum bekend, maar bronnen melden dat het gaat om het voorjaar van dit jaar. Ook zijn er nog geen ontwerpen, maar ook die beloven spectaculair te worden. Volgens insiders is de sneaker gemaakt van leer en suède, en heeft het witte en groene overlay’s. Het Nike logo wordt zwart met rode accenten.

Om je geheugen nog even op te frissen, kun je hieronder de originele Heineken 1.0 sneaker zien:

Check ook: Heineken brengt eigen sneakers op de markt met bier in de zolen! (sgxl.nl)

Bron: Guys
Beeld: Instagram kickworldanna/sneakerforum

You May Also Like