Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Nijntje Exposed door Juicechannel met foute foto’s!’

nijntje

We kennen Nijntje natuurlijk als één van de populairste figuren voor jonge kindjes. Wie is er niet mee opgegroeid? Nijntje mag dit jaar 67 kaarsjes uit blazen. Daarom hebben Wietze en Klaas van de Ochtendshow (Radio538) een speciale versie voor 2022 gemaakt. En hoe kan het ook anders dan dat ze Nijntje helemaal in juice-sferen hebben verwikkeld?

Juice

2022 is wel hét jaar van de juicekanalen, zoals Yvonne Coldeweijer en Juicechannel. De roddelbladen en -programma’s zijn verleden tijd. Als je echt roddels wil lezen, moet je tegenwoordig op Instagram zijn. Geen een BN’er is nog veilig en zo ook Nijntje niet.

Nijntje

Nijntje mag dan wel 67 jaar geen fout hebben gemaakt, maar ook Nijntje ontkomt niet aan de priemende ogen van de juicechannels. Wietze en Klaas hebben namelijk foute foto’s van Nijntje gevonden bij de welbekende juicekanalen. Nu moet ze haar staartje verkopen achter het station. Ook is ze schijnbaar niet vies van wat alcohol en drugs her en der. Oftewel: Nijntje is exposed en dat op haar 67-jarige jubileum… Bekijk de hele Nijntje-juice hieronder:

Bron & Beeld: Instagram 538ochtend