Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nieuwste ex André Hazes klapt uit de school: ‘Hij wilde trouwen en samenwonen’

ex André Hazes

Er zijn maar weinig dingen zo voorspelbaar als welke dag het morgen is, de melk weer wit is, de NS te laat is en het liefdesleven van André Hazes jr. Na een paar maanden stilte klapt André’s nieuwste ex Sarah Salah, aka Sarah 2, nu uit de school over haar relatie met Dré.

Patronen

Wie André Hazes de afgelopen jaren een klein beetje gevolgd heeft, kan hier en daar wel wat patronen ontdekken. Zo is hij regelmatig tot over zijn oren verliefd, wil hij zo snel mogelijk trouwen, en knijpt hij er vervolgens weer plotseling tussenuit. Ook in het geval van Sarah 2 was dit net anders, aldus Sarah 2 tegenover Shownieuws.

Samenwonen en trouwen

Begin oktober verschenen er ineens beelden van André Hazes, die met een onbekende dame in het vliegtuig zat, onderweg naar Dubai. Het bleek om Sarah Salah te gaan, met wie hij ‘enkele maanden’ samen zou zijn. “We waren heel verliefd”, vertelt Sarah nu aan Shownieuws. Enkele weken voordat André’s documentaire uitkwam, postte Sarah zelfs een foto van een ring om haar vinger. André wilde haar ten huwelijk vragen! “André belde mijn moeder om te zeggen dat hij naar haar toe zou komen om mijn hand te vragen.” Dat is nog niet alles, de twee zouden namelijk ook plannen hebben om samen te gaan wonen. “We waren al samen naar huizen aan het kijken. Het huis dat hij nu heeft gekocht in Wilnis, had hij ook al naar mij doorgestuurd als optie.”

180 graden veranderd

Korte tijd later bleek het ineens weer over en uit. “Na de première veranderde hij 180 graden. Hij had ineens een ego”, vervolgt Sarah. “André zei dat het artiestenleven nu weer zou beginnen en dat dit stress met zich meebrengt. Op een gegeven moment belde hij me om te zeggen dat het mentaal niet goed met hem ging. Hij zei even niet te weten wat hij wil.” Hierop beëindigde het stel de relatie, waarbij André zei dat hij terugging naar Spanje, om zijn behandeling in de afkickkliniek af te maken, maar dit is niet meer gebeurd.

ex André Hazes
Embedded van Ditjesendatjes

Bron: Ditjesendatjes

Beeld: Instagram

You May Also Like