Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Nieuwe Zuid-Koreaanse ‘real-life Squid Game’ verovert Netflix!

real life squid game

Heel wat mensen worden er enthousiast van, waarvan? Deze nieuwe Zuid-Koreaanse serie op Netflix, natuurlijk! De serie, genaamd Physical: 100, is een soort Squid Game, maar dan in het echt. Jep, dat heb je goed gelezen!

Physical: 100

Natuurlijk is het niet precies zoals Squid Game, dus deelnemers die het niet halen worden niet allemaal vermoord Gelukkig.. In deze nieuwe serie nemen honderd spelers in topconditie het tegen elkaar op in verschillende slopende uitdagingen. Uiteindelijk wordt iemand gekroond als winnaar en wint die een geldprijs. Dingen die Physical: 100 met Squid Game gemeen hebben is dat net zoals bij Squid Game een vergelijkbare stem de deelnemers toespreekt, daarnaast worden veel spellen gespeeld in een surrealistische setting, ook is er volop onderlinge strijd en tegelijk teamwork. En niet te vergeten de mannen in pakken die zeggen wat er gebeuren zal.

Wereldwijd op de lijst van de best bekeken serie

Momenteel staat Physical: 100 wereldwijd op de lijst van de best bekeken serie. En in ons land staat het op nummer 1 dit volgens data van Flixpatrol.  In tegenstelling tot veel andere plotselinge hits op Netflix, scoort Physical: 100 goed onder recensenten en het publiek dat is zeker een goede prestatie. Op IMDb-scoreo de serie 7,7 uit 10 en op Rotten Tomatoes heeft het een publieke beoordeling van 74 procent. De serie nog niet gezien? Dan kun je nu mee beginnen, want de real life Squid Game is nu te streamen op Netflix!  

real life squid game

Check ook: Netflix kondigt Squid Game seizoen 2 officieel aan met teaser

Bron & beeld: Manners

You May Also Like