Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Nieuwe vriendin Peter Gillis: ‘Ik lijk niet op Nicol!’

nieuwe vriendin peter gillis

Wendy van Hout heeft haar eerste week erop zitten, sinds Peter Gillis haar aan het publiek voorstelde als zijn nieuwe vriendin. Dit valt haar niet mee, zo geeft ze toe aan weekblad Privé. Wendy is namelijk niet blij met de vergelijking die veel mensen maken tussen haar en Peter’s ex, Nicol Kremers.

Golddigger

‘Toevalligerwijs’ vond Peter Gillis vlak voor de opnames van het nieuwe seizoen van Massa is Kassa, dat onlangs van start ging. Iets té toevallig menen veel mensen, die het vermoeden hebben dat de productie Peter een handje heeft geholpen bij het vinden van een ‘nieuwe liefde’. Bovendien geloven veel mensen niet dat Wendy echt verliefd is geworden op Peter, en wordt ze voor ‘golddigger’ uitgemaakt. Daar is Wendy het zelf absoluut niet mee eens. “Ik wil niet op dezelfde manier als Nicol behandeld worden,” aldus Wendy in een interview met het Privé. “Gelukkig weten mijn naasten dat ik anders ben.”

Trouwplannen

Eerder werd al bekend dat Peter en Wendy nu al de volgende stap in hun relatie willen zetten. Naast samenwonen hebben ze zelfs al gesproken over trouwen. “Ik kan me voorstellen dat als alles goed blijft gaan, ik haar ten huwelijk zou kunnen vragen,” zei Peter in een interview met het weekblad Story. “Ik heb al gepeild of Wendy wil trouwen, en ze zei ja.”

Nieuwe vriendin Peter Gillis

Check ook: Heftige foto’s van Nicol verschenen na de mishandeling door Peter Gillis (sgxl.nl)

Bron: Ditjesendatjes

Beeld: Instagram, embedded van Ditjesendatjes

You May Also Like