Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nieuwe vriendin Peter Gillis blijkt bizar verleden te hebben: ‘Heel toevallig’

peter gillis nieuwe vriendin

Dinsdag stelde Peter Gillis zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout aan de wereld voor. Veel mensen maken daarbij direct de vergelijking met Peter’s ex-vriendin Nicolleke Kremers, maar er blijken nog meer overeenkomsten te zijn. Wendy blijkt namelijk een ex-vriendin van barbier Mike, met wie Nicol na de breuk met Peter een tijdje samen was!

Nieuwe vriendin Peter Gillis

Tegenover Privé vertelt de trotse Peter dat hij en Wendy al twee maanden samen zijn. “Ik heb zoveel geluk met haar. Alles wijst erop dat het tussen ons goed zit,” aldus de Massa is Kassa-ster. Wendy kwam precies op tijd, want volgend seizoen zal ze ook de rol van Nicolleke overnemen in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa.

Door een diep dal

Peter en Nicol gingen een half jaar geleden uit elkaar. Voor het eerst onthult Peter wat de breuk met hem heeft gedaan. “Ik moet zeggen dat ik door een diep dal ben gegaan,” aldus Peter in Privé. “Van de ene op de andere dag was Nicol weg, ze vertrok zelfs zonder haar spullen mee te nemen. We waren vijf jaar samen, dat kon ik niet zomaar achter me laten.”

Toevallig

Peter geeft toe het even moeilijk gehad te hebben, nadat Nicol vrijwel direct bij haar nieuwe vriend in trok, maar na twee maanden wist hij de draad weer op te pakken, en kwam ’toevalligerwijs(?)’ Wendy zijn leven in wandelen. “Dat was heel toevallig,” vertelt Peter. “Alsof het zo had moeten zijn. Op eerste paasdag was ik buiten in het horecagedeelte van mijn park Blauwemeer. Wendy sprak me aan omdat ze iets wilde weten. Ze riep spontaan: ‘Hey, jij bent Peter.’ Ja, dat ben ik, de enige echte.”

Nieuwe vriendin Peter Gillis
Nieuwe vriendin Peter Gillis

Check ook: Dit is het absurde vermogen van Peter Gillis  – SGXL.NL

Bron: Ditjesendatjes

Beeld: Instagram, embedded van Ditjesendatjes

You May Also Like