Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Nieuwe vriend Nicol Kremers is oude bekende van Peter Gillis’

nicol roddelpraat

Onlangs hintte Nicol Kremers op TikTok naar dat ze een nieuwe vriend heeft, genaamd Patrick. Patrick is geen onbekende bij haar ex Peter Gillis. Het blijkt dat Peter hem goed kent, omdat hij in het verleden voor hem heeft gewerkt.

Nieuwe vriend Nicol Kremers
Afbeelding embedded van Ditjesendatjes

Nieuwe relatie voor Nicolleke

Nadat de relatie met Peter voorbij was, is Nicolleke een tijdje samen geweest met barbier Mike uit Schoonhoven. Helaas is deze relatie ook alweer voorbij en was Nicol op zoek naar een nieuwe man. In een recente live-sessie op TikTok liet ze doorschemeren dat deze zoektocht ten einde is gekomen. “Nicol zei net in d’r live dat ze bonusdochters heeft en bijna een bonuskleinkind. Kortom: een nieuwe relatie dus”, heeft juicekanaal Realityfbi van een bron begrepen.

Nieuwe vriend Nicol Kremers

Peter kent Patrick

Realityfbi meldt dat het zou gaan om een zekere Patrick: de nieuwe liefde van Nicol. De foto die ze onlangs op haar Instagram Stories plaatste, zou zelfs bij Patrick thuis zijn genomen. Wat het nog mooier maakt, is dat Peter Patrick kent. “Onderzoek leert dat Patrick een oud-werknemer is van Peter”, aldus Realityfbi. “Patrick is de zoon van zangeres Hanny. Zij is onder andere bekend van Hanny en de Rekels en het bekende liedje Maar Vanavond Heb Ik Hoofdpijn.”

Check ook: Volgers grappen om afvalfoto’s Peter Gillis: ’50 kilo kwijt, genaamd Nicolleke’

Bron: ditjesendatjes.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like