Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Nieuwe Top Gun: Maverick scoort maximale 100% op Rotten Tomatoes!

top gun maverick

Vooruitlopend op de langverwachte release later deze maand, heeft Top Gun: Maverick de critici voor zich gewonnen en is geprezen als ‘een van de beste sequels aller tijden’. De film krijgt nu zelfs al een beoordeling van de maximale 100 procent op Rotten Tomatoes!.

Trailer

De film is geregisseerd door Joseph Kosinski en speelt zich 34 jaar na het origineel af. Hierin zien we Tom Cruise terugkeren als Pete ‘Maverick’ Mitchell terwijl hij een nieuwe generatie gevechtspiloten van de Amerikaanse marine begeleidt. Als nieuwe vlieginstructeur van Top Gun Academy begeleidt hij Bradley, de zoon van wijlen Mavericks wingman Goose, die in de voetsporen wil treden van zijn vader om piloot te worden. “Na meer dan dertig jaar dienst als een van de beste vliegers van de marine, is Pete ‘Maverick’ Mitchell (Tom Cruise) waar hij thuishoort, waarbij hij de grenzen verlegt als een moedige testpiloot en de vooruitgang in rang ontwijkt dat zou hem gronden.

Heb je de originele Top Gun nog niet in je collectie? Schaf ‘m hier aan! Check de actuele prijs hier op Bol.com

Verhaal

“Als hij merkt dat hij een detachement Top Gun-afgestudeerden opleidt voor een gespecialiseerde missie zoals geen enkele levende piloot ooit heeft gezien, ontmoet Maverick luitenant Bradley Bradshaw (Miles Teller), roepnaam: ‘Rooster’, de zoon van Maverick’s overleden vriend en Radar Intercept Officer Lt. Nick Bradshaw, ook bekend als ‘Goose’.” “Het langverwachte, dom betwijfelde vervolg van Top Gun vertegenwoordigt een verloren tijdperk van mainstream, schaamteloos filmmaken: uiteindelijk IP-gedreven, maar grootmoedige, op zichzelf staande bombast die in staat is om elke menigte op te winden zonder geserialiseerde weetjes, plagen en cameo’s, niet om noemen het inpakken van enkele van de meest indrukwekkende, dynamische actie die het grote scherm ooit heeft gezien”, schreef hij en voegde eraan toe: “Top Gun: Maverick is blockbuster nirvana. Met andere woorden, het zal je de adem benemen.”

Bron: Ladbible

Beeld: Paramount Pictures

You May Also Like