Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nieuwe tattoo Glennis Grace blijkt spelfout te bevatten:

Samen met collega-Amsterdammer wist Glennis Grace het afgelopen jaar de twijfelachtige eer te winnen van meest gehate BN’er van ons land. Om af te rekenen met haar verleden, liet Glennis een tattoo met een diepzinnige tekst op haar been zetten, maar hierin blijkt een spelfout te zitten!

Nieuwe tattoo Glennis Grace spelfout

Klappen in Jumbo-supermarkt

Glennis Grace haalde zich afgelopen jaar een enorme berg shit op haar nek, nadat ze met een knokploeg flinke klappen uitdeelde aan medewerkers van een lokale Jumbo-supermarkt, nadat haar zoon een lulverhaal had opgehangen over hoe hij zelf door medewerkers mishandeld zou zijn. Hierop verdween de zangeres enige tijd achter de tralies, en bovendien kon ze een groot aantal geplande optredens op haar buik schrijven. De rechter veroordeelde haar onlangs een tot taakstraf van 200 uur.

Nieuwe tattoo Glennis Grace

We moeten geen oude koeien uit de sloot blijven halen, moet Glennis Grace gedacht hebben, die besloot haar verleden af te sluiten met een nieuwe tattoo. Ze koos voor een tekst van Nicki Minaj op haar bovenbeen. Op haar Insta-Stories kunnen we het eindresultaat zien: “People will love you and support you when it’s beneficial. I’ma forgive, I won’t forget, bit i’ma dead the issue.” Daarbij valt veel mensen gelijk iets op: iedereen die de brugklas heeft afgemaakt, weet dat ‘I’ (ik) in het Engels altijd met een hoofdletter wordt geschreven. Hoewel dit op andere plekken in de tekst wel is goed gegaan, staat ‘i’ma’ om onbegrijpelijke reden ineens met een kleine i.

Check de tattoo van Glennis Grace met de spelfout hier:

Nieuwe tattoo Glennis Grace spelfout

Check ook: Grappenmaker heeft klein vraagje voor Glennis Grace – SGXL.NL

Bron en beeld: Instagram Juicechannel, Glennis Grace

You May Also Like