Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nieuwe mishandelingsgeruchten Peter Gillis en Nicol: ‘Peter heeft zeker vastgezeten’

peter gillis
Beeld: Instagram - Peter Gillis

Geruchten over Peter Gillis en Nicol doen al een tijdje de ronde. Verschillende bronnen zeggen dat de twee niet langer in een relatie zijn. Hoewel de rijke stinkerd en zijn vrouw een succesvolle realityshow hebben, lijkt het niet hetzelfde met hun relatie.

Blijft ontkennen

Bronnen melden dat ondanks het niet zo goed gaat binnen de relatie, ze dit ten stelligste ontkennen. De geruchten worden echter steeds heftiger. Peter zou zijn gearresteerd, de reden? Hij had zijn vriendin mishandeld. Ook dit is volgens het stel volledig onjuist. “Peter heeft wel degelijk vastgezeten een nacht en Nicol is wel degelijk degene die mishandeld zou zijn… Het is gebeurd en het ging eigenlijk de afgelopen tijd al niet supergoed tussen die twee.” Dat meldt Rob Goossens. Dus Peter en Nicol blijven alles ontkennen, want aan het eind van de dag moet de show doorgaan en leiden ze een normaal leven als een gelukkig stel, toch..?

Kinderen onder toezicht

Er werd ook gemeld dat Peter niets van Nicols kinderen wilde horen. DenD zei zelf dat de kinderen onder toezicht staan ​​van de jeugdzorg. Peter lijkt dus absoluut niets te maken te willen hebben met de kinderen van Nicol, aldus Goossens. Ook geeft hij verder aan dat de opvoeding helemaal niet goed gaat. Wat iedereen zich nu afvraagt, is of de twee nog bij elkaar zijn. De twee weten de boel nog goed te verhullen, maar volgens verschillende bronnen is het nu helemaal uit tussen Peter Gillis en Nicol.

Bron: Showmag

Beeld: Instagram – Peter Gillis

You May Also Like