Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nieuwe liefde voor Jutta Leerdam? ‘Toeval of meer aan de hand?’

jake paul jutta leerdam

Afgelopen zomer liep de relatie tussen Jutta Leerdam en collega-schaatser Koen Verweij op de klippen. Dit was groot nieuws, aangezien Jutta een van Nederlands’ meest begeerde vrouwen is. Het lijkt er echter op dat de heren die dachten kans te maken hun droom weer even in de ijskast moeten zetten. Jutta zou namelijk wel eens nieuwe liefde gevonden kunnen hebben in niemand minder dan de Amerikaanse Youtuber en profbokser Jake Paul!

jutta leerdam jake paul
Afbeelding embedded van Ditjesendatjes

Scheve schaats

Jutta staat bekend als een van de allermooiste schaatssters van onze planeet. Toch bleek haar vriend Koen Verweij niet genoeg aan haar te hebben en ‘de scheve schaats te rijden’, waardoor er een abrupt einde kwam aan het schaatskoppel. Toch ga ze al snel aan niet van plan te zijn om al te lang alleen te blijven. “Ik ben niet een type om de rest van mijn leven vrijgezel te blijven”, aldus Jutta. Ze lijkt nu dan ook daad bij woord te voegen.

Waar rook is, is vuur

Juicechannel ontdekte namelijk dat zowel Jutta Leerdam als Jake Paul, die zelf onlangs ook vrijgezel werd, zich in Miami bevinden. Op zich kan dat natuurlijk, ware het niet dat Jake maar een paar dames volgt op Instagram. “Toeval of is er toch meer aan de hand”, vraagt Juicechannel zich af. Lijkt ons een gevalletje ‘waar rook is, is vuur’…

jutta leerdam jake paul

Bron en beeld: Instagram Juicechannel

You May Also Like