Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Nieuwe film The Menu wordt nu al ‘beste film ooit’ genoemd!

film the menu

De duistere komische film The Menu draait om het stel Margo (Anya Taylor-Joy) en Tyler (Nicholas Hoult) die naar een afgelegen eiland reizen om te eten in een exclusief restaurant dat wordt gerund door de pretentieuze chef-kok Slowik (Ralph Fiennes). Filmfans noemen deze nieuwe horrorfilm The Menu nu al de ‘beste film ooit’.

film the menu

The Menu

Omdat het een horrorfilm is, gaat The Menu niet om enkel een leuk restaurant. Het verhaal neemt natuurlijk al snel een paar onsmakelijke wendingen. Zo stijgt het aantal lichamen bijna net zo hoog als het aantal calorieën. Horrorfans kunnen er niet over stoppen met praten en sommigen gingen zelfs zo ver dat ze zeiden dat het de beste film is die ze ooit hebben gezien.

Beste film ooit

Iemand postte op Twitter: “De Menu-film was onverwacht een van de beste films die ik ooit in mijn leven heb gezien. Rekwisieten voor Anya Taylor-Joy om ooit zo’n gek optreden te maken … Holy christ, ik heb het fantastisch gehad tijdens het kijken.” en “The Menu is eerlijk waar één van de best f*cking films die ik ooit hebt gezien. Holy shit, dit is kunst.”

Benieuwd geworden? Check de trailer van de nieuwe film The Menu hieronder:

Check ook: Netflix-kijkers kunnen niet naar ‘beste film van het jaar’ kijken zonder in tranen uit te barsten (sgxl.nl)

Bron: Unilad
Beeld: ONE media

You May Also Like