Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Nieuwe carnavals-versie van ‘Ik ga zo lekker spelen op mijn fluit’ uitgebracht

Ik ga zo lekker spelen op mijn fluit

De internethit ‘Ik ga zo lekker spelen op mijn fluitdie ontstond in het televisieprogramma LOL: Last One Laughing van Prime Video is nu de nieuwe carnavalskraker van de Doetinchemse feestduo De Sfeermakers. Bas Hoeflaak, zingend over en spelend op zijn fluit. Een carnavalsversie kon dan ook niet uitblijven!

Bas Hoeflaak

In Last One Laughing’ is lachen namelijk verboden. Maar hoe die je dat niet als een man van boven de 40 gaat spelen op z’n fluit? Fluit, fluit, fluit, fluit, fluit, 6 uur lang niet lachen! Bas Hoeflaak heeft een act bedacht, zo stom dat het grappig wordt, ken je dat? Het duurt dan ook niet lang voordat iedereen het bijna in hun broek doet.

Het fragment is pas een week geleden uitgezonden en er is NU al een carnavalsversie van uitgebracht. De Sfeermakers hebben in de studio van DJ Galaga de feestknaller gemaakt. “We waren afgelopen dinsdag onderweg naar de studio voor een ander carnavalsproject. Bij het zien van de video in de auto, en in de studio, lagen we op de grond van het lachen”, zeggen Pim en Bob van de Sfeermakers tegen Shownieuws.

Volle agenda

“Op dit moment zijn we voor de carnaval als ondersteuning voor onze optredens blokfluiten met logo aan het maken. Uiteraard willen wij Bas er een aantal overhandigen. En ja, de agenda zit goed vol, haha”, aldus Pim en Bob.

Check ook: Last One Laughing: Bas Hoeflaak gaat een stukje spelen op zijn fluit

Bron en beeld: Gld

You May Also Like