Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Nieuwe beelden: Argentijnen bleken nóg onsportiever dan we al dachten

Argentijnen onsportiever

Het WK in Qatar is nog steeds in volle gang. Een van de meest opmerkelijke wedstrijden, was natuurlijk de explosieve wedstrijd van afgelopen vrijdag tussen Nederland en Argentinië. Behalve dat de wedstrijd een emotionele achtbaan was, lieten de Argentijnen hun onsportiviteit meer dan eens blijken.

Opschudding

Ten eerste was het recordaantal gele kaarten (19) te danken aan scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz die inmiddels naar huis is teruggestuurd door de FIFA. Ten tweede probeerde Youtuber Vitaly Messi het hof te maken en bestormde het veld, maar de Argentijnen vertoonde ook veel onsportief gedrag. Zo zorgde Paredes voor opschudding nadat hij de bal hard in de dug-out van de Nederlander schoot, wat zeker niet in de smaak viel.

Een schande

Niet alleen het Nederlands elftal leed eronder. Ook een onschuldige beveiliger die zijn plicht deed, werd ruw opzij geschoven door de feestvierende Argentijnen. Dat merkte de Spaanse media ook en ze noemden het een schande: “Eén van de meest bedroevende video’s van het WK is aan het licht gekomen”. Bekijk het filmpje hieronder.

Bron & Beeld: skoften.net

You May Also Like