Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Chocomel komt met vega-variant gemaakt van erwten en cashewnoten

plant-based Chocomel

Chocomel is voortaan ook verkrijgbaar in een plantaardige variant. Het merk wil hiermee tegemoet komen aan de groeiende vraag naar plantaardige producten. Chocomel Plant-based is een plantaardige drank gemaakt op basis van cashewnoot en erwt.

Plant-based Chocomel

De lancering van Chocomel Plant-based is een belangrijke stap voor het merk, ook omdat het trouw wil blijven aan de smaak van de originele smaak. Een basis van cashewnoot en erwt bleek de juiste formule: 97% van het smaakpanel gaf na het proeven aan dat het product voldoet. Dustin Woodward, Managing Director FrieslandCampina Nederland: “We komen graag tegemoet aan de wens van veel consumenten om zuivel en plantaardige producten naast elkaar te gebruiken. Als voedingsbedrijf met een sterke kern in zuivel versterken we daarom ook ons plantaardige assortiment.”

Gemengde reacties

Niet iedereen is even blij me de lancering van Chocomel Plant-based. De mensen die lactose-intolerantie hebben zijn blij dat ze ook ein-de-lijk kunnen genieten van de enige echte Chocomel. Maar andere komen met reacties zoals: ‘Je moet in de winkel steeds beter opletten of je niet per ongeluk vegan koopt.’ en ‘Chocomel op basis van cashew en erwten? Een normale Nederlander noemt dat gewoon snert.’

Bron: JKFmen
Beeld: frieslandcampina

You May Also Like