Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nieuw jaar, nieuwe Tino Martin(i)? “Kon amper lopen die gek”

Tino Martin

Tino Martin heeft het afgelopen jaar nogal een twijfelachtige reputatie opgebouwd, als het gaat om het podium opstappen met een borreltje (teveel) op. De zanger mocht afgelopen weekend op een nieuwjaarsfeest in Madero Ocean Club op Curaçao optreden, en volgens een bezoekster was het daar opnieuw raak.

Tino ontkent

Wanneer je een bepaalde reputatie hebt, is het moeilijk om hier ooit nog vanaf te komen. Hoewel Tino altijd heeft ontkend ooit dronken het podium op gestapt te zijn, lijken de beelden vaak wat anders te vertellen. Iedere keer als hij nu optreed, ligt hij dan ook onder een vergrootglas. Ook nu zou het weer raak geweest zijn, als we de dame moeten geloven.

“Kon amper lopen”

Volgens de bezoekster van het optreden van Tino Martin was er geen twijfel aan. Aan schrijft JuiceChannel schrijft ze: “Hij was dronken ook niet normaal. Hij was niks aan. Zong alleen Engels en liedjes van anderen. Hij kon amper lopen die gek. Echt jammer.”

Reacties

In de reacties nemen sommigen het echter op voor Tino. Zo schrijft ene Aries:
“Lekker makkelijk zo, om weer te oordelen.. misschien moet je dan het originele geluid erbij plaatsen.. ik zie niets geks. Ik zie een vrolijk iemand die geniet van een optreden geven.. diegene die dit verzonnen heeft was zelf bezopen aan de zinsopbouw in de chat te zien.”

Check de beelden van het optreden van Tino Martin op Curaçao hier en oordeel zelf:

Check ook: ‘Tino Martin toch weer de mist in: “Wéér teveel in het glaasje kijken”‘ – SGXL.NL

Bron en beeld: JuiceChannel

You May Also Like