Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Niet iedereen is fan van Anouk’s nieuwe kapsel: ‘Je lijkt wel een champignon!’

anouk

Zangeres Anouk ging eerder dit jaar voor een nieuwe look, door haar haar af te knippen en voor een kort kapsel te gaan. Op magische wijze groeide er in de afgelopen dagen ineens een centimeter of 10 bij, waardoor ze nu met een soort bloempotkapsel loopt. Genoeg reden dus voor ‘showbizz-experts’ als Patty Brard, om zich ergens druk over te kunnen maken.

Beeld: Instagram

Gemengde reacties

Anouk deelde een foto van haar nieuwe kapsel op Instagram en ook daar ging het los. Fans hopen dat het een grap van Anouk is: “Ik hoop dat deze foto uit de oude doos is anders ga ik echt huilen. Je lijkt wel 20 hier.” Een ander zei: “Wij huilden vroeger als we zo’n bloempotkapsel aangemeten kregen.” Maar ook kreeg Anouk positieve feedback: “Dat haar kun je alleen maar hebben als je keiknap bent… jij dus.”

Niet zo enthousiast…

Onder meer Patty Brard is echter niet zo enthousiast over het kapsel van Anouk en kon het niet laten om een opmerking erover te maken waaruit dat ook blijkt. “Ik wilde het leuk eindigen, maar ik wil zo graag even de nieuwe coupe van Anouk met jullie delen en vragen… Kijk, ze heeft haar haar anders gedaan.”, aldus Patty. Ronald Molendijk had er ook wat over te zeggen: “Oei, wauw. Ja, het is even wennen…” Patty besluit: “Ja, die kan eigenlijk met alles, maar waarom dan zo? Ja, ik weet het. Donny Roelvink z’n haar zit ook zo, maar ik vind het voor een vrouw een beetje portobello-achtig.”

Bekijk Anouk’s nieuwe kapsel hier:

Bron: showmag.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like