Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Niet betalen? Aannemer sloopt huis terwijl eigenaars op vakantie zijn!

Het zal je maar overkomen… Denk je lekker op vakantie te gaan en kom je terug in een gesloopt huis! Het overkwam Jay Kurj, zijn huis is gesloopt nadat hij ruzie had met de aannemer over onvoltooide werkzaamheden. Dus wat dacht de aannemer: anders sloop ik het huis even terwijl eigenaars op vakantie zijn!

Gesloopte woning

Jay Kurj heeft volgens de BBC het vrijstaande huis in Leicester kocht voor ongeveer 550.000 euro. En aan The Daily Mail vertelde hij: “Ik kocht het huis verleden jaar. De aannemer begon in februari en we wilden een boel werkzaamheden, zodat het een gezinshuis voor ons zessen zou zijn.”

Kurji was op vakntie toen hij op de hoogte werd gesteld over de schade. Hierna nam hij gelijk contact op met de politie, die aangeeft dat het een civile zaak betreft. Kurji vertelde dat hij de betrokken firma niet zou benoemen, maar wel dat hij juridische stappen heeft ondernomen.

Niet betaald?

Kurji en de aannemer zaten duidelijk niet op 1 lijn! Volgens Kurji: “Hij [de aannemer, red.] heeft het werk wat beloofd en was afgesproken niet afgemaakt, maar eiste betaling.” Volgens de aannemer moet er nog een verschil betaald worden van 4000 euro. Kurji weigerde te betalen en het bedrijf nam wraak door het huis te slopen.

Bron: Ongelooflijk.co
Beeld: Facebook Vicky Brown