Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nicolleke onder vuur om ‘vieze foto’ op ‘Alleen Fans’

Nicol Kremers Alleen Fans only fans nicolleke alleen fans

Een tijdje terug zijn Nicol Kremers en Peter Gillis uit elkaar gegaan en na hun breuk heeft Peter de geldkraan dichtgedraaid. Nicol moet natuurlijk wat doen om de kost te verdienen en denkt eindelijk iets te hebben gevonden dat werkt: een “Alleen Fans” account. Echter zijn fans niet te spreken over een foto die ze onlangs plaatste.

‘Alleen Fans’

Op ‘Alleen Fans’ kunnen gebruikers foto’s en video’s plaatsen die alleen tegen betaling kunnen worden bekeken, en kunnen ze chatten en betaalde aanvragen voor specifieke inhoud ontvangen. Nicol heeft naar eigen zeggen weinig opties. Eerder verdiende ze nog wat geld door namen van kinderen op haar voorhoofd te schrijven in ruil voor geld, maar dit was niet erg winstgevend. ‘Alleen Fans’ staat bekend als een platform waarop gebruikers aanzienlijke inkomsten kunnen genereren.

Nicol Kremers Alleen Fans only fans

Succesvol!

Nicol blijkt zeer succesvol op het platform te zijn. Op de eerste dag had ze al ongeveer 3.000 abonnees verzameld, wat resulteerde in een inkomstenstroom van ongeveer 30.000 euro. Een abonnement kost ongeveer 20 euro per maand, waarvan de helft naar het platform gaat. Op dit moment heeft Nicol al meer dan 8.000 abonnees, wat haar zo’n 80.000 euro oplevert. Uiteraard zullen er belasting kosten van deze inkomsten afgetrokken worden, maar 40.000 euro is natuurlijk nog steeds een aanzienlijk bedrag. 

nicol kremers only fans

Kritiek

Toen Nicol haar eerste foto’s op het platform zette, ontving ze echter veel kritiek. Het waren oude foto’s uit de tijd dat ze nog bij Peter was. Op één van de foto’s was zelfs Peter te zien terwijl hij de foto maakte. Nicol heeft vervolgens samengewerkt met ‘professionele’ fotografen, maar kreeg opnieuw kritiek. Abonnees waren niet tevreden over de staat van de voeten van Nicol, die er op de foto’s bijzonder vies uitzagen.

Check ook: Nicol laat bijna alles zien op pikante verjaardagsfoto’s

Bron: showmag.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like