Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nicolleke krijgt nieuwe auto van ex Peter Gillis

peter gillis auto nicolleke
Beeld: Instagram Peter Gillis

Een goede band hebben met je ex, is niet een ieder gegund. Onze Nicol in ieder geval wel. Hoewel zij en Peter Gillis uit elkaar zijn, zijn ze naar eigen zeggen nog steeds de beste maatjes en hebben ze nog altijd veel plezier met elkaar. Nicolleke kreeg onlangs een nieuwe auto als cadeau van Peter, waarmee ze maar al te graag pronkt.

Geen geld

Nadat Peter en Nicol uit elkaar gingen, draaide Peter de geldkraan dicht en moest Nicol het maar zien te redden. “Peter is zo slim geweest om te zorgen dat alle luxe die zij in haar leven heeft op zijn naam staat”, vertelde Rob Goossens eerder in RTL Boulevard. Ze is sindsdien elke dag actief op TikTok en we zagen dat ze onlangs de kost probeerde te verdienen door de namen van degenen op haar voorhoofd te schrijven die haar 100 euro toe stuurden. 

nieuwe auto nicolleke
Afbeelding embedded van Ditjesendatjes

Nieuwe auto

Dat je door namen op je voorhoofd te schrijven geen miljoenen kan verdienen, weten we allemaal. Dus Nicol heeft (nog) niet zoveel kunnen verdienen. Maar dat is natuurlijk geen probleem als je bevriend bent met miljonair Peter Gillis. Ze gingen onlangs stappen en Nicol zag een leuke roze Fiat500 in een garage in het dorpje ‘T Harde. “Ze heeft er 7.500 euro voor geboden en Peter heeft het betaald”, meldt Juicechannel op Instagram. Ze deelde trots haar aanwinst met haar volgers op Instagram en kreeg vele reacties als: “Handige auto met vier kinderen” en “Ik dacht dat ze altijd een grote auto moest? In verband met de kinderen…”

Check ook: Nicol Kremers zinkt nog dieper; schrijft voor geld je naam op haar voorhoofd

Bron: ditjesendatjes.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like