Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nicolleke alweer opzij geschoven door Mike? ‘Het luchtbedkoppel is niet meer’

nicolleke mike

Dingen kunnen soms snel gaan, vooral in het leven van Nicol Kremers. Vorige week werd de breuk tussen Nicolleke en Peter Gillis officieel wereldkundig gemaakt en sindsdien lijkt ze de mannenjacht vol geopend te hebben. Zo lijkt haar relatie met barber Mike nu alweer voorbij te zijn.

Andere mannen

Nicol werd de afgelopen tijd al verschillende keren met andere mannen betrapt. Hoewel zij en Peter bij hoog en laag bleven ontkennen dat ze relatieproblemen hadden, werd afgelopen week toch bekend dat ze een punt achter hun relatie hadden gezet. Sterker nog, volgens geruchten zouden ze al twee maanden uit elkaar zijn. Niemand was dan ook echt verrast toen Nicol onlangs, nog voor het officiële nieuws van de breuk met Peter naar buiten kwam, gespot met ene Mike, een barbershop-eigenaar uit Schoonhoven.

Leugentjes

Volgens deze Mike en Nicol zelf waren de twee slechts ‘aan het daten’, maar de ervaring leert dat Nicol niet kijkt op een leugentje meer of minder. Volgens onbevestigde geruchten bivakkeerde ze namelijk alweer een tijdje in een kamertje achterin de kapperszaak van Mike, waar ze tegenwoordig ‘op een luchtbedje’ zou slapen. Tussendoor zou Nicol ook nog hebben geprobeerd een BN’er aan de haak te slaan, maar dat even terzijde.

“Het luchtbedkoppel is niet meer”

Nu zou ook het ook alweer einde verhaal zijn met Mike, zo beweert Reality.fbi. Het juicekanaal schrijft: “Het luchtbedkoppel is niet meer. Althans, dat zeggen ze zelf.” Mike zou dit meermaals bevestigd hebben, tijdens zijn live op TikTok.

nicolleke mike

Bron en beeld: Instagram Reality.fbi/Nicol Kremers/BarbershopMike

You May Also Like