Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nicol vertelt openhartig voor het eerst over vermeende mishandeling van Peter Gillis

nicol kremers
Beeld: Instagram Kremersnicol

Het nieuws dat Massa is kassa ster, Peter Gillis zijn vriendin, Nicol, zou hebben mishandeld ging al een tijdje rond, maar tijdens een interview met journalist Andries Jelle vertelde Nicol openhartig op de vermeende mishandeling door haar vriend Peter Gillis.

Is het nou echt allemaal ‘onzin’?

Zo werd Peter ervan beschuldigd dat hij Nicole zou hebben gebeten in haar neus en rug, maar ook dat hij haar tegen de muur zou hebben geduwd. Als dat niet genoeg is, kwam naar voren dat hij haar aan haar oor heeft getrokken, in haar borsten heeft geknepen en haar armen en haren heeft getrokken. En dit alles zou op 29 mei in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in Omme hebben plaats gevonden. De avond daarna werd de 60-jarige Gillis naar het politiecel gebracht, waar hij ook een nachtje doorbracht. In eerste instantie ontkende hij dit alles: “Onzin” en “niet waar” was zijn reactie.

Nicol vertelt over mishandeling

Kortgeleden, toen Gillis voor de rechter moest verschijnen, gaven ze dan wel toe dat de mishandeling inderdaad heeft plaatsgevonden. Echter werd via hun advocaat, Ton van den Biezenbos benadrukt dat Nicol geen aangifte deed. Maar wel heeft ze een belastende verklaring afgelegd, zei de officier van justitie. In een gesprek met Andries Jelle de Jong vertelt Nicol openhartig over de mishandeling.

Bron: Shownieuws

Beeld: Instagram Kremersnicol

You May Also Like