Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nicol verklapt hoe lang zij en Peter al uit elkaar zijn: ‘Blijkt één grote act te zijn geweest…’

peter nicol uit elkaar

peter nicol uit elkaar

Het was al enige tijd duidelijk dat het flink hommeles was in de relatie tussen Peter Gillis en Nicol Kremers. Toch bleven de twee bij hoog en laag beweren dat ze nog altijd bij elkaar waren, tot enkele weken geleden. Nicol heeft nu verklapt hoe lang de twee al uit elkaar zijn…

De schijn ophouden

De schandalen rond Peter en Nicol volgde zich afgelopen jaar in rap tempo op. Zo werd Nicol diverse malen intiem met andere mannen betrapt, en zou Peter Nicol flink hebben mishandeld, iets wat vermoedelijk niet los van elkaar gezien kan worden. Omdat hun serie Massa is Kassa echter nog liep, moesten de twee de schijn ophouden dat ze nog altijd gelukkig samen waren. Zo gingen ze samen naar restaurants en op vakantie. Getuigen viel echter al op dat het daarbij ongeveer net zo gezellig was als op een begrafenis.

Al tijdens opnames Massa is Kassa

In een gesprek met volgers op TikTok heeft Nicol nu echter opgebiecht hoe lang de twee al uit elkaar zijn. “Ben je pas single?”, vraagt een TikTok-volger. “Nee ik ben niet pas single. Ik ben al single vanaf begin september”, antwoordt Nicol, waarmee ze bevestigt dat ze officieel dus al tijdens de opnames van Massa is Kassa uit elkaar waren. “Het blijkt één grote act te zijn geweest”, schrijft Reality.fbi dan ook.

Check het TikTok gesprek waarin Niicol opbiecht hoe lang zij en Peter uit elkaar zijn hier:

peter nicol uit elkaar
peter nicol uit elkaar

Check ook: ‘Ooggetuige’ geeft details ‘mishandeling’: ‘Peter trok Nicol aan haar haar de auto uit…’ (sgxl.nl)

Bron en beeld: Reality.fbi

You May Also Like