Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nicol opnieuw met andere man betrapt: ‘Gespot met nieuwe vriend in Bergambacht’

nicol nieuwe vriend

Hoewel alles volgens de officiële verklaringen koek en ei is tussen Peter Gillis en zijn vriendin Nicol Kremers, is het volgens de geruchten flinke trouble in paradise. Afgelopen weekend werd Nicol opnieuw gespot met een andere man, en sommigen spreken zelfs al van haar ‘nieuwe vriend’.

Afbeelding embedded van Ditjesendatjes

Peter en Nicol blijven maar benadrukken dat ze nog altijd samen en gelukkig zijn, maar het lijkt er sterk op dat dit alleen maar is omdat het programma Massa is Kassa nog loopt. Ondertussen komt het ene na het andere schandaal over de twee naar buiten, waaronder een incident waarbij Peter zijn vriendin flink mishandeld zou hebben.

Andere mannen

Ondertussen wordt Nicol aan de lopende band met andere mannen gezien. Zo dook er eind vorig jaar een video op, waarin ze met een Duitser op een parkeerplaats stond te ’tongworstelen’. Uiteraard ontkende ze vervolgens dat zij op de beelden te zien was. Ook kreeg Roddelpraat ‘vieze plaatjes’ in handen die Nicol naar een andere man zou hebben gestuurd. Afgelopen weekend zou Nicolleke opnieuw met een ander, zo meldt Reality.fbi. Een volger schrijft: “Nicol is gisteren met haar nieuwe vriend in Bergambacht gespot”. Al snel wordt duidelijk dat het gaat om ene Mike, die een barbershop heeft in Schoonhoven. Een andere volger meldt even later: “Ze zijn bij HOF21 gaan eten”. We zijn al benieuwd met welke verklaring Nicol deze keer komt…

nieuwe vriend nicol
nieuwe vriend nicol
nieuwe vriend nicol

Bron: Ditjesendatjes, Reality.fbi

Beeld: Instagram

You May Also Like