Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nicol laat bijna alles zien op pikante verjaardagsfoto’s

pikante content nicol kremers Nicolleke snuift

Nicol Kremers vierder woensdag haar 33ste verjaardag. Dit deed ze dit jaar zónder Peter Gillis, maar mét haar fans, die ze volledig liet meegenieten van de festiviteiten via haar Friends2Follow en Only Fans-accounts, die ze onlangs startte.

Pikante content

Het nieuws van de afgelopen week was natuurlijk dat Nicolleke vanaf nu actief is op de websites, waar fans pikante content achter een betaalmuur kunnen vinden. Uiteraard duurde het niet lang voordat de eerste plaatjes op het net verschenen, van ‘fans’ die niet te beroerd waren om deze met de rest van de wereld te delen.

Pikante verjaardag shoot

Woensdag was Nicol jarig en speciaal voor de gelegenheid had ze een pikante shoot bedacht waarop ze druk in de keuken was met allerlei bakgerei. Veel gebakken werd er echter niet. Woensdag dropte ze al een voorproefje op Instagram, maar die kon volgers nog niet echt bekoren. Sommigen vroegen zich daarbij af of de foto misschien ‘met een aardappel was geschoten’. Het plaatje van achter de betaalmuur wat nu is uitgelekt is dat zeker niet. De taart is zo te zien toch af gekomen, en daar hoort natuurlijk slagroom bij…

Check ook: Eerste foto’s van Alleen Fans-account Nicol Kremers nu al gelekt – SGXL.NL

Bron en beeld: Roddelpraat, Instagram Nicol Kremers

You May Also Like