Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nicol Kremers vanaf nu op ‘Alleen Fans’ te vinden!

Nicol Kremers Alleen Fans only fans

Het valt natuurlijk een beetje in de categorie ‘nieuws waarvan je wist dat het ging komen’: Nicol Kremers heeft op haar Instagram bekend gemaakt dat ze vanaf nu te vinden is op pikante content-website ‘Alleen Fans’!

nicol kremers alleen fans

Geldkraan dicht

Jarenlang leefde Nicolleke, als vriendin van de steenrijke vakantieparkmagnaat Peter Gillis, in luxe en kon ze alles kopen wat haar hartje begeerde. Peter was daarbij echter wel zo slim om alle bezittingen op zijn eigen naam te zetten, en sinds de breuk met Nicol heeft Peter de geldkraan dan ook helemaal dicht gedraaid. Nicol moet dus haar eigen boontjes doppen.

Nicol Kremers op Alleen Fans

In eerste instantie probeerde Nicol geld te verdienen door live te gaan op TikTok, en daar om donaties bij haar volgers te bedelen. Dit bleek toch niet genoeg geld in het laatje te brengen, dus heeft ze de knoop doorgehakt. Op Instagram schrijft ze: “Ik heb er lang en goed over nagedacht! Maar na een bewogen periode is dit het juiste moment om hier mee een nieuw avontuur te starten!” Hierbij post ze een link naar de site waarbij fans pikante content kunnen vinden van hun idolen, achter een betaalmuur. We zien de eerste gelekte beelden waarschijnlijk spoedig voorbij komen…

Nicol Kremers Alleen Fans only fans
Nicol Kremers Alleen Fans only fans

Meer van Nicolleke:

Check ook: ‘Nieuwe vriend Nicol Kremers is oude bekende van Peter Gillis’ (sgxl.nl)

Bron en beeld: Instagram Nicol Kremers

You May Also Like