Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nicol Kremers maakt pikante content met 4 andere dames: “Trots op mijn werk”

Nicol Kremers pikante content natuurfilm

Sinds haar breuk met Peter Gillis moet Nicolleke zelf voor haar inkomsten zorgen om haar luxe levensstijl te kunnen blijven bekostigen. De makkelijkste manier daarvoor is, wanneer je een beetje bekend bent, met het starten van een kanaal met pikante content achter een betaalmuur. Deze keer maakte Nicol Kremers pikante beelden in een vakantiehuisje, en daarbij was ze niet alleen…

Pikante content in vakantiehuisje

Om haar betalende abonnees tevreden te houden, moet ze telkens met nieuwe ideeën op de proppen komen. Nicol Kremers verblijft daarom momenteel met vier andere dames in een vakantiewoning om content te creëren voor haar pikante content-accounts. Op Instagram deelt Nicol een voorproefje. In het filmpje laat ze de vakantiewoning zien terwijl ze alleen een lingeriesetje draagt. Ook de andere dames worden in beeld gebracht.

Geen toestemming

Echter, terwijl Nicol haar pikante plannen deelt met haar volgers op Instagram, bleek de verhuurder van de vakantiewoning niet op de hoogte, zo meldt Ditjesendatjes. Blijkbaar heeft Nicol geen toestemming gevraagd, want bronnen rondom de vakantiewoning laten weten dat ze hier niet van op de hoogte zijn en actie zullen ondernemen.

Geld blijft binnenstromen

Volgens Nicol gaat het goed met haar nieuwe carrière. In een interview met weekblad Party vertelt ze dat het geld blijft binnenstromen. Ze zegt: “Ik ben druk bezig met mijn account op OnlyFans. Ik maak video’s en foto’s voor Instagram en TikTok, en ik word ingehuurd voor evenementen en bruiloften om aankondigingen te doen of te presenteren. Ook mijn eigen webshop met seksspeeltjes en lingerie loopt goed.”

Check de voorproefjes van Nicol Kremers die pikante content maakt met vier andere dames hier:

Nicol Kremers pikante content

Bron: Instagram Nicol Kremers, Ditjesendatjes

Beeld: Instagram Nicol Kremers

You May Also Like