Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nicol financieel helemaal uitgekleed: ‘Zelfs Massa is Kassa-inkomsten gaan naar Peter’

massa is kassa

Zelfs na de relatiebreuk tussen Peter Gillis en Nicol Kremers, leek het tweetal nog goeie maatjes te zijn. Zeker nadat Peter Nicol een auto cadeau deed van maar liefst 7500 euro. Nu blijkt echter dat een ruzie tussen die twee, roet in het eten heeft gegooid. Peter heeft namelijk alles afgepakt van zijn ex.

peter gillis afrika

Ruzie

Niet zo lang geleden maakte het tweetal bekend dat ze uit elkaar gingen als vrienden. Ze hadden een relatie die vier jaar duurde en gedurende de relatie is Nicol volledig afhankelijk geweest van Peter op financieel gebied. Hij zorgde dus voor alle luxe in haar leven. Daar is natuurlijk ook een einde aan gekomen, nadat de relatie eindigde. Echter bleek Peter Nicol niet volledig in de steek te hebben gelaten, daar ze onlangs een roze Fiat 500 van 7500 euro cadeau zou krijgen. Helaas gaat dat niet meer door, omdat een lelijke ruzie ook een einde heeft gemaakt aan de vriendschap.

nicol fiat 500

Alles is van Peter

Haast alles wat Nicol bezat is nu in handen van Peter. Ook de online seksshop die ze niet zo lang geleden is begonnen. Er was ook een fysieke, maar die is inmiddels gesloten. “De fysieke winkel is gesloten en wij hebben de onlineshop overgenomen. Nicol is overal mee gestopt en wij werken ook niet meer met haar samen!”, geeft een woordvoerder aan. Nicol heeft ook geen eigen huis of auto meer. Ze slaapt in de caravan van een vriendin en kan af en toe haar auto lenen. Haar ouders wonen in een appartement dat Peter bezit in Spanje. Ook daar komt een einde aan en zullen de ouders van Nicol terug moeten naar Nederland, zo beweren bepaalde bronnen. Daar blijft het niet bij. Zelfs de inkomsten van Massa is Kassa, de serie waarmee ze samen bekend werden, zouden allemaal naar Peter gaan. Nicolleke zit dus diep in de problemen qua financiën.

Check ook: ‘Ooggetuige’ geeft details ‘mishandeling’: ‘Peter trok Nicol aan haar haar de auto uit…’ (sgxl.nl)

Bron: showisdat.nl

Bron: Instagram

You May Also Like