Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Niclas Castello haalt uit naar Sylvie Meis: ‘Dit zal je kapot maken’

Niclas Castello sylvie Meis

Een echtscheiding beïnvloed iedereen anders. Kijk maar naar Sylvie Meis en Niclas Castello. Ze maakten onlangs hun scheiding bekend. Waar het Sylvie niks lijkt te schelen, is Niclas er waarschijnlijk niet overheen. Dat halen we tenminste uit de Instagram stories van de kunstenaar.

‘Dit zal je kapot maken’

Niclas zette een stories op Instagram, terwijl hij zich in een vliegtuig bevindt. Op de Instagram Stories zie je Niclas vanuit het vliegtuig naar buiten kijken. Hij zet hierbij een nummer op van de band This Will Destroy You. De letterlijke vertaling hiervan is ‘Dit zal je kapot maken’ en lijkt dus een boodschap te zijn naar Sylvie.

Niclas Castello ylvie Meis

Geen verassing

De scheiding was zeker geen verrassing volgens Evert Santegoeds. “We hebben in januari al gebracht dat het hele gezin uit elkaar gevallen was. Ze hebben heel leuk kerst gevierd, een voorbeeld voor iedereen… rondom hun zoontje Damián”, geeft hij aan. Ze waren zo te zien “gezellig samen” voor de feestdagen, waarna iedereen (Sylvie, Niclas, Rafael , Estavana, Damián, etc.) weer hun eigen weg ging. Evert vatte de liefdessituatie tussen Sylvie en Nicholas kernachtig samen: “Ze zagen elkaar echt nooit”.

Check ook: Sylvie Meis en man Niclas Castello gaan alweer scheiden: ‘Te verschillend’

Bron: shownieuws.nl

Beeld: Instagram & kijk.nl

You May Also Like