Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nick & Simon zijn uit elkaar: ‘Simon heeft Nick gedumpt!’

Beeld: Instagram Nick Schilder

De twee hebben het jarenlang met elkaar uitgehouden, maar de koek tussen Nick en Simon is op. Het duo gaat hun eigen pad volgen met hun solocarrière. Er zou echter redenen zijn waarom Nick en Simon elkaar gaan verlaten en dat zijn niet de minste redenen…

Nick & Simon

Het management van Nick & Simon bevestigt dat de twee uit elkaar gaan: “Er zijn inderdaad soloplannen van zowel Nick als Simon. Maar daarnaast staan er voor dit najaar en voor komend jaar ook nog heel veel spannende en leuke projecten gepland.” Denk bijvoorbeeld aan optredens en singles. Dat de twee uit elkaar gaan komt misschien voor de meeste mensen uit de lucht vallen, maar er gaan al lange geruchten rond over Simon.

Geruchten

Simon Keizer zou namelijk niet zo vies zijn van contact zoeken met andere dames terwijl hij een vrouw en kinderen heeft. Roddelkanaal Juicechannel meldde het volgende: “Wij hebben inmiddels 7(!) verschillende dames los van elkaar gesproken en ze vertellen allemaal een soortgelijk verhaal over Simon. Dit zijn dames die de afgelopen jaren, en sommige nu nog steeds, contact en het bed gedeeld hebben met hem. Dat Simon zijn vrouw de laatste tijd veelvoudig bedriegt was al bekend. Maar inmiddels weten wij dat hij dit al jarenlang doet. Niet alleen over vreemdgaan liegt Simon tegen mevrouw Keizer. Ook over zijn gezondheid. Hij heeft namelijk meerdere keren een SOA opgelopen en een antibioticakuur gehad. Hij vertelde tegen mevrouw Keizer dat het voor een virus was die hij had opgelopen in het buitenland. WALGELIJK!

Dumpen

Het is dan ook niet gek dat veel mensen denken dat Nick en Simon uit elkaar gaan, omdat Nick zijn eigen imago wil redden. Zou Nick Simon dan hebben gedumpt? Het zou een slimme move zijn.

Bron: Showmag
Beeld: Instagram Nick Schilder

You May Also Like