Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Netflix zoekt steward(ess) voor privéjet met gigantisch jaarsalaris!

Netflix stewardess

Heb je er altijd van gedroomd om steward(es) te worden en ook nog eens goed betaald te worden? Dan is dit je kans. Netflix is namelijk op zoek naar een stewardess voor een van zijn privéjets en is bereid tot wel €385.000,- per jaar te betalen. Dat lijkt inderdaad wel een zeer goed salaris te zijn. Maar wat moet je allemaal kunnen?

Verwachtingen

Als stewardess van de privéjet zul je moeten opereren vanuit San José, Californië. De vluchten worden uitgevoerd door een Gulfstream G550, een zakenvliegtuig dat plaats biedt aan acht tot negentien personen. In de vacaturetekst zegt Netflix dat kandidaten in staat moeten zijn om onafhankelijke beslissingen te nemen, discretie te betrachten en over uitstekende klantenservice-vaardigheden moeten beschikken. Ze moeten vlot kunnen werken zonder veel toezicht en zeer gemotiveerd zijn. 

Beeld: Pexels

Salaris

Het jaarsalaris voor deze functie ligt tussen €60.000,- en €385.000,-. Het basissalaris wordt bepaald in functie van de achtergrond, ervaring en vaardigheden van de kandidaten. En dan kan het oplopen naarmate klanten gelukkiger worden. In 2022 ontsloeg Netflix veel mensen vanwege tegenvallende cijfers. Dit jaar lijkt er verandering in te komen. Interesse? Check de vacature hier!

Netflix steward
Beeld: Pexels

Check ook: Slim idee: wordt fysiotherapeut bij de dames van het Nederlands schaatsteam

Bron: telegraaf.nl

Beeld: Pexels

You May Also Like