Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Netflix stopt officieel met het delen van wachtwoorden in 2023

Netflix delen Netflix series Netflix films Netflix log in

We hadden het er eerder dit jaar al over dat: Netflix heeft aangekondigd dat ze zouden beginnen met het testen van een nieuwe functie “een huis toevoegen” om gebruikers die hun account met anderen delen in bepaalde landen in extra te laten betalen. Nu is het helaas zover!

Netflix wachtwoorden in 2023

Netflix treedt begin 2023 hard op tegen het delen van wachtwoorden, een actie die 100 miljoen kijkers zal treffen. Insiders zeggen dat de tijd helaas is aangebroken nu Netflix worstelt met tegenvallende abonneeaantallen sinds de snelle groei tijdens de Covid-pandemie.

Het delen van wachtwoorden heeft het bedrijf veel abonnees gekost, vertelde een bron die bekend is met het probleem aan de Wall Street Journal.

Co-CEO Reed Hastings vertelde senior executieves op een bedrijfsbijeenkomst dat het delen van wachtwoorden te lang heeft geduurd en dat de pandemie alleen maar maskeerde hoe erg het echt was, zei de bron.

Nu dreigen de 100 miljoen mensen die wachtwoorden lenen hun favoriete programma’s op het platform mis te lopen, hoewel bronnen de WSJ vertelden dat Netflix het verbod waarschijnlijk met de nodige voorzichtigheid zal introduceren omdat het een terugslag vreest.

Netflix delen Netflix series Netflix films Netflix log in

Bron: 9gag

You May Also Like