Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Netflix lanceert trailer van Zuid-Koreaanse La Casa de Papel-remake

Koreaanse remake La Casa de Papel
Beeld: Youtube Netflix

La Casa de Papel ging in december vorig jaar voor het vijfde en laatste deel in première. Het misdaaddrama dat volgde op een uitgebreid overvalplan georkestreerd door de Koninklijke Munt van Spanje, werd een internationale sensatie nadat het eerste seizoen in 2017 verscheen. En nu is er ook een Koreaanse remake, waarbij Netflix al de trailer heeft vrijgegeven, we zijn benieuwd!

De nieuwe Koreaanse versie

De nieuwe Koreaanse versie, geregisseerd door Kim Hong-sun, zal naar verwachting een vergelijkbaar plot volgen als het origineel. De teaser voor de remake van 12 afleveringen geeft kijkers een glimp van de cast, waaronder sterren als “Squid Game”-acteur Park Hae-soo, “Lost”-actrice Yunjin Kim en Jeon Jong-seo (“Burning”), gemaskerde en in rode overalls. In plaats van het kenmerkende Salvador Dali-masker dat wordt gebruikt in ‘La Casa de Papel’, gebruikt de nieuwe show een traditioneel Koreaans Hahoetal-masker.

Koreaanse remake La Casa de Papel

De onheilspellende toon van de nieuwe show

De onheilspellende toon van de nieuwe show wordt vanaf het begin van de video gezet met een voice-over-toning: “Een overvaller die kleingeld steelt, wordt ofwel gedood nadat hij is achtervolgd of belandt in de gevangenis. Maar een overvaller die op grote schaal steelt, kan veranderen de wereld en zelfs een held worden. Van alle geldroof zullen we de grootste tot nu toe uitvoeren.’

Check de trailer van de Koreaanse remake van La Casa de Papel hier:

Bron: JFK

Beeld: Youtube Netflix

You May Also Like